Εύκολες συνταγές

Περιτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδου

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για περιτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδου;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Αρχικά, αν τα φύλλα είναι σε άλμη, διατηρούνται για λίγο στο νερό. περάστε τα κρεμμύδια από το rondo.
  2. Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια για 10 λεπτά.
  3. Πλένουμε το ρύζι και το βάζουμε στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε καλά.
  4. Βάλτε τα μπαχαρικά μέσα και κλείστε το καπάκι της κατσαρόλας.
  5. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και μετά προσθέτουμε το σιρόπι ροδιού και ανακατεύουμε. Η γέμιση μας είναι έτοιμη.
  6. Ξεχωρίζουμε ένα ένα τα φύλλα και κόβουμε τα κοτσάνια, τα βάζουμε σε επίπεδη επιφάνεια, βάζουμε μέσα ένα κουταλάκι του γλυκού εσωτερικό γουδί και τα τυλίγουμε.
  7. Ας βάλουμε μερικά φύλλα στον πάτο της κατσαρόλας, τα κορδόνια στις τυλίγες, κόβουμε ένα λεμόνι ανάμεσά τους και κλείνουμε ένα καπάκι.
  8. Ας προσθέσουμε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό πάνω από το καπάκι και το αφήνουμε να ψηθεί (μπορείτε να προσθέσετε νερό ελεγχόμενα ανάλογα με το χρόνο ψησίματος του φύλλου σας). Μπορείτε να προσθέσετε και λίγο ελαιόλαδο αν θέλετε. Καλή όρεξη????

Συνταγή περιτύλιξης φύλλων ελαιόλαδου με φωτογραφία

Περιτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδου
Περιτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδουΠεριτύλιγμα φύλλων ελαιόλαδου

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button